Vergader­locatie Eindhoven

De vergaderlocatie in Eindhoven van Buitenhuys Gennep is precies wat je zoekt. Op slechts 500 meter afstand van High Tech Campus ligt onze locatie op de eerste Eindhovense Pony Manege. Volledig uit hout opgetrokken met veel glas waardoor er veel daglicht is. Door het riante uitzicht over de Gennepse velden ontstaat er een aangename en ontspannen ambiance. Dit alles maakt het prettig vergaderen met een ontspannen afsluiten bij de smaakvolle haard.

De ruimte beschikt over een eigen keuken met een high-end koffiemachine. Bovendien zijn alle moderne presentatiemiddelen voor jouw vergadering aanwezig. Van flip-over tot smart TV/scherm en van geluidsinstallatie tot super snel internet. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk tot 20 personen. Denk daarbij aan losse zitjes, grote vergader/brainstormtafel, een theateropstelling etc. Speciale wensen zoals een terrasopstelling bij mooi weer kunnen we in onderling overleg ook invullen.

Veilig coronaproof vergaderen op 1,5 meter

Meetings • Presentaties • Trainingen • Workshops • Brainstorms • Feestjes • En meer

Vergaderlocatie reserveren?

Spreekt Het Buitenhuys je aan? Informeer dan snel naar de mogelijkheden:

Vergaderruimte

De ruimte is geschikt voor een vergadering met maximaal 20 personen. Meerdere opstellingen zijn mogelijk naar gelang wens en aard van de bijeenkomst. Losse zitjes, grote vergader/brainstorm tafel, theateropstelling en meer. Speciale wensen vervullen we graag. Zoals een terrasopstelling bij lekker weer. Er zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Tarieven vergaderlocatie

Het tarief bestaat uit een vaste huur voor de ruimte en een prijs per persoon voor drank, lunch en diner (zie Eten en Drinken). Alle onze tarieven zijn exclusief 9-21% BTW. Je ontvangt vooraf een heldere offerte die we na de bijeenkomst omzetten in een factuur.