Vergaderlocatie  Eindhoven

Meetings • Presentaties • Trainingen • Workshops • Brainstorming

Op slechts 500 meter afstand van High Tech Campus ligt onze locatie op de eerste Eindhovense Pony Manege. De ruimte is volledig uit hout opgetrokken met veel glas waardoor er veel daglicht is. Door het riante uitzicht over de Gennepse velden ontstaat er een aangename en ontspannen ambiance. Dit alles maakt het prettig vergaderen met een ontspannen afsluiten bij de smaakvolle haard.

De ruimte beschikt over een eigen keuken met een high-end koffiemachine. Bovendien zijn alle moderne presentatiemiddelen voor jouw vergadering aanwezig. Van flip-over tot smart TV/scherm en van geluidsinstallatie tot super snel internet. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk tot 20 personen. Denk daarbij aan losse zitjes, grote vergader/brainstormtafel, een theateropstelling etc. Speciale wensen zoals een terrasopstelling bij mooi weer kunnen we in onderling overleg ook invullen. Daarnaast beschikken we over een parkeerplaats waar voldoende gratis parkeermogelijkheden beschikbaar zijn.

Tarieven

Het tarief bestaat uit een vaste huur voor de ruimte en een prijs per persoon voor drank, lunch en diner (zie Eten en Drinken). Je ontvangt vooraf een heldere offerte die we na de bijeenkomst omzetten in een factuur.

Vaste huurprijzen voor de ruimte

Dagdeel van 4 uur
275 Euro

Dagdeel van 8 uur
400 Euro

Dagdeel van 12 uur
550 Euro

Extra tijd nodig? Geen probleem! Wij brengen 40 euro in rekening voor elk extra uur

Alle prijzen zijn exclusief 9-21% BTW.

Sfeerimpressie

Een kleine selectie beeldmateriaal van onze prachtige vergaderlocatie in Eindhoven.