De ruimte

GESCHIKT als vergaderlocatie, recepties, feestjes, ….

Ons Buitenhuys is een speciale ruimte op het terrein van de Eerste Eindhovens Pony Manege (500m van High Tech Campus Eindhoven). Het Buitenhuys is volledig uit hout opgetrokken wat zorgt voor een aangename ambiance. Dankzij de grote glaspartij is er volop daglicht en een riant uitzicht over de Gennepse velden. De haard maakt het plaatje compleet.

De ruimte beschikt over een eigen keuken met high-end koffiemachine en koelkast. Alle moderne presentatievoorzieningen zijn aanwezig zoals flip-over, smart-tv/scherm, geluidsinstallatie en internet.

In de ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk naar gelang wens en aard van de bijeenkomst: losse zitjes, grote vergader/brainstorm tafel, theateropstelling en meer. Speciale wensen vervullen we graag. Zoals een terrasopstelling bij lekker weer.

Het Buitenhuys Gennep is geschikt als vergaderlocatie voor groepen tot 20 personen. Voor feestjes en recepties is de ruimte geschikt voor grotere groepen, informeer naar de mogelijkheden. Er zijn ruim voldoende gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Tarieven

Het tarief bestaat uit een vaste huur voor de ruimte en een prijs per persoon voor drank, lunch en diner (zie Eten en Drinken). Alle onze tarieven zijn exclusief 9-21% BTW. Je ontvangt vooraf een heldere offerte die we na de bijeenkomst omzetten in een factuur.

Je kunt het Buitenhuys huren voor een ochtend, middag of avond maar ook voor een hele dag met afsluitend avondprogramma. Wij zijn open van 8:00 uur ’s ochtends tot 24:00 uur ’s avonds.

Vaste huur ruimte

Dagdeel van 4 uur
275 Euro

Dagdeel van 8 uur
400 Euro

Dagdeel van 12 uur
550 Euro

Extra tijd nodig? Geen probleem!
Maak je programma op maat met een dagdeel + extra uren.

40 Euro per uur extra

Exclusief 9-21% BTW
Wij kunnen helaas geen opties aannemen op data of dagdelen.

moderne presentatiemiddelen zijn aanwezig

zoals flip-over, smart-tv/scherm, geluidsinstallatie en internet

In de ruimte zijn verschillende opstellingen mogelijk

losse zitjes, grote vergader/brainstorm tafel, theateropstelling en meer