Unieke vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie in Eindhoven die alles heeft wat u zoekt? Iets anders dan een doorsnee locatie die u normaal gebruikt? Dan bent u bij onze unieke vergaderlocatie op de juiste plek. Op slechts 500 meter afstand van de High Tech Campus, op de eerste Eindhovense Pony Manege, ligt Buitenhuys Gennep. Het adembenemende uitzicht over de Gennepse velden maakt vergaderen niet alleen bijzonder. Door het gebruik van hout en de grote raampartijen is het ook nog eens rustgevend. Na de vergadering kunt u lekker sfeervol afsluiten bij de haard. Zo combineert u het serieuze gedeelte met een stukje ontspanning. Bij mooi weer kunt u buiten vergaderen met een terrasopstelling waarbij u direct uitkijkt over de Gennepse velden.

Meetings • Presentaties • Trainingen • Workshops • Brainstorms • Feestjes • En meer

Unieke vergaderlocatie boeken?

Spreekt Het Buitenhuys je aan? Informeer dan snel naar de mogelijkheden:

Uniek vergaderen tot 20 personen

De ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 20 personen. Meerdere opstellingen passen binnen de ruimte waarbij we kijken naar uw wensen en eisen. Losse zitjes, een grote vergadertafel, theateropstelling of een terrasopstelling. Alles is mogelijk bij Buitenhuys Gennep. Met voldoende gratis parkeerruimte voor de deur is onze locatie ook nog eens handig in gebruik.

Tarieven Buitenhuys Gennep

Om gebruik te maken van onze unieke vergaderlocatie maken we onderscheid in twee zaken. Enerzijds betaal je een vaste huur voor de ruimte. Anderzijds vragen we een vergoeding per persoon voor drank, lunch en diner. Meer informatie over eten en drinken vindt u op deze pagina. Alle tarieven zijn exclusief 9-21% BTW. Je ontvangt vooraf een duidelijke prijsopgave die we na de bijeenkomst omzetten in een factuur.