Teamuitje Eindhoven

Het teamuitje in Eindhoven beleef je bij Het Buitenhuys Gennep. Zeker wanneer je het zakelijke en informele wilt combineren met een kleine groep, is onze locatie om van te smullen. De ruimte biedt alle luxe voor het zakelijke gedeelte van jouw uitje. Zo heeft de locatie een eigen keuken en high-end koffiemachine. Ook zijn alle technische hulpmiddelen aanwezig voor een presentatie. Van flip-over tot smart TV/scherm en van geluid tot supersnel internet!

Maar ook het informele gedeelte van het teamuitje past perfect bij Het Buitenhuys Gennep. De locatie is volledig uit hout opgetrokken wat zorgt voor een aangename sfeer. Dankzij de grote glaspartij is er volop daglicht met een mooi uitzicht over de Gennepse velden. De haard maakt het plaatje compleet! De ruimte is geschikt voor een teamuitje van ongeveer 20 personen. Bovendien zijn er diverse activiteiten te organiseren en verschillende culinaire arrangementen.

Teamuitje • Teamtraining • Eten & drinken • Bijzondere locatie • Brainstorms

Teamuitje met lunch

Wil je het teamuitje afsluiten met een lekkere en bourgondische lunch? Het Buitenhuys Gennep regelt voor u een doorwerklunch met luxe broodjes vanaf 10,95 per persoon. Maar er is ook keuze uit seizoenssoepen, salades of warme gerechten. Wil je een keer iets unieks proberen? Kies dan voor de Whole Foods Lunch. Een lunch voor echte food-liefhebbers die graag verrast worden tijdens een lunch.

Teamuitje afsluiten met diner

Niets lekkerder dan een training of uitje afsluiten met een heerlijk diner aan de haard bij Het Buitenhuys Gennep. Door de grote raampartijen kijk je uit over de Gennepse velden en kun je op een informele manier samenzijn met collega's. Prijzen voor een diner zijn op aanvraag beschikbaar en kunnen naar wens ingericht worden.

Leuke activiteiten voor je team

Combineer jullie teamvergadering met Highland Games of teamcoaching met paarden.

Teamuitje boekje?

Spreekt Het Buitenhuys je aan? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.